SAMENVATTING VERZEKERINGSVOORWAARDEN Cruise America in alaska

De volgende verzekeringen zijn INCLUSIEF bij uw huurprijs

 • AANSPRAKELIJKHEID/SLI Supplemental Liability Insurance Middels de SLI dekking bent u gedekt voor aansprakelijkheid, als geautoriseerde bestuurder van de camper, voor schadeclaims van derden voor schade aan mensen & eigendommen  tot US$ 1.000.000,-. Er zijn  uitzonderingen waarbij deze dekking niet van toepassing is. Bij uw huurcontract ontvangt u een volledige lijst met uitzonderingen belangrijkste regel is dat de SLI dekking niet geldig is voor het rijden met een voertuig in Mexico. Let op: bij uw huurprijs is ALTIJD een aansprakelijkheidsverzekering INCLUSIEF.
  www.onlinecamperspecialist.nl en Greatlakes-Travel zorgen ervoor dat er ALTIJD een aansprakelijkheidsverzekering INCLUSIEF
  is, omdat het onverantwoord is om zonder aansprakelijkheidsverzekering een camper te besturen in Amerika en Canada.
  Let op: sommige concurrenten bieden campers aan ZONDER aansprakelijkheidsverzekering, check altijd of deze verzekering
  INCLUSIEF is in uw eigen belang.
 • PEACE OF MIND SCHADE VERZEKERING/ CDW Collision Damage Waiver Bij uw huur is een verzekering voor schade/diefstal of verlies van het voertuig inclusief/ In de meest voorkomende gevallen heeft u een eigen risico in geval van schade, diefstal of vandalisme aan het voertuig van US/CAN$1000,-*.Voorwaarden is wel dat u schade direct meldt, een politie verslag kunt overleggen & u zich heeft gehouden aan de algemene voorwaarden van Cruise America. Dit is een goede dekking, lees aub de polisvoorwaarden voor vertrek goed door en wees er van bewust dat u niet gedekt bent voor alle mogelijk voorkomende situaties Er is geen dekking indien u (samenvatting van de belangrijkste regels):
 1. Op onverharde wegen rijdt
 2. Er iemand rijdt die niet op het huurcontract vermeld staat
 3. Indien u zich niet houdt aan landelijke of staats wetgeving (denk hierbij bijvoorbeeld aan dronken de camper besturen).
 4. Het rijden in gebieden die conform contract niet zijn toegestaan (Mexico, Death Valley in mei t/m september & Manhattan)

*Let op! Cruise America/Canada verhuurd voertuigen in zowel Canada als in Amerika. Uw ophaalstation bepaalt de valuta haalt u bijvoorbeeld de camper op in Vancouver (Canada) dan is het eigen risico CAN$ 1000,- haalt u de camper op in Seattle (USA) dan is het eigen risico US$1000,- per gebeurtenis. Het eigen risico geldt bijvoorbeeld voor schade aan ruiten, dak, banden, bodem, achteruitrijden tegen een paaltje en dergelijke. Het eigen risico kunt u eventueel geheel afdekken tegen meerkosten. Vraag gerust naar de prijzen en voorwaarden.

De bovenstaande informatie is een voor uw gemak samengestelde samenvatting van enkelen van de belangrijkste verzekeringsvoorwaarden van  Cruise America. Aan deze samenvatting kunnen geen rechten worden ontleend.