De voorwaarden van het Road Bear huurcontract, dat door u ter plaatse wordt ondertekend, zijn geldig. De voorwaarden van Road Bear zijn op te vragen, lees deze aub goed door voor vertrek. Hieronder vindt u een samenvatting van de voorwaarden van Roadbear.

Het is verplicht 1 (hotel)overnachting na uw intercontinentale vlucht in te plannen. U mag de road bear camper niet dezelfde dag ophalen.

U moet 1 dag voor vertrek contact opnemen met uw vestiging van Road Bear. In het geval van een pickup wordt u opgehaald tussen 1100 en 1300h en kunt u met uw camper tussen 1200 en 1600 vertrekken.

Gratis transfer vanaf luchthavenhotels naar het camperdpot wordt door Road Bear aangeboden evenals transfer van het camperdepot naar de internationae luchthaven in Los Angeles, San Francisco (international + Oakland), Las Vegas, Den ver en New York (enkel naar Newark niet naar La guardia of JFK luchthaven). Voor een meerprijs van €35 per transfer kunt in San Francisco & Denver ook vanaf een downtown hotel opgehaald worden.

De huurprijs is inclusief one-way fee indien van toepassing (dit geldt enkel indien u uw camper in een andere stad inlevert dan waar u uw camper heeft opgehaald).
En inclusief afleveringskosten, voorbereidingskosten en lokale belastingen.

Let aub op: bij het te laat inleveren van de camper wordt een bedrag van +/- 30$ per uur in rekening gebracht!  De definitieve tijden voor ophalen en terugbrengen worden in overleg ter plaatse met u  afgestemd. Let op: u heeft geen recht op de gratis shuttle-service indien u uw camper te laat (na 10.30 uur) inlevert. De gratis shuttle service van Road Bear rijdt enkel tussen 11.00 en 13.00 uur.

Minimale bestuurdersleeftijd is 25 jaar en deze dient in bezit te zijn van een geldige creditcard.

Huisdieren zijn niet toegestaan en roken is verboden.

Roadbear Campers zijn niet verzekerd in Mexico, het is dan ook niet toegestaan om naar Mexico te reizen.

Reizen door Death Valley is niet toegestaan tussen 15 juni en 15 september.

Als u in Alaska, Yukon en NorthWestTerritories op reis wilt moet u dit kenbaar maken bij de reservering. Er kan een toeslag van toepassing zijn voor deze gebieden. 

Reizen in de binnensteden van New York City, NY en Montreal of Quebec City in Canada zijn niet toegestaan.Het voertuis is niet verzekerd voor diefstal in Montreal en Quebec City!

Reizen over onverharde wegen, private wegen of andere niet openbare wegen is niet toegestaan.