Roadbear verzekeringen zijn zeer uitgebreide verzekeringen.

Inclusief een uitgebreid pakket verzekeringen voor schade/verlies/diefstal en aansprakelijkheid.

De extra SLI verzekering (Supplemental Liability Insurance) of te wel de aansprakelijkheidsverzekering voor claims van derden beschermt u tot USD 1.000.000

SAMENVATTING VERZEKERINGSVOORWAARDEN

AANSPRAKELIJKHEID/SLI Supplemental Liability Insurance

Middels de SLI dekking bent u gedekt voor aansprakelijkheid, als geautoriseerde bestuurder van de camper, voor schadeclaims van derden voor schade aan mensen & eigendommen  tot US$ 1.000.000,-. Er zijn  uitzonderingen waarbij deze dekking niet van toepassing is. Bij uw huurcontract ontvangt u een volledige lijst met uitzonderingen bij uw huurovereenkomst, lees deze door. De belangrijkste uitzondere

Let op: bij uw huurprijs is ALTIJD een aansprakelijkheidsverzekering INCLUSIEF.
www.onlinecamperspecialist.nl en Greatlakes-Travel zorgen ervoor dat er ALTIJD een aansprakelijkheidsverzekering INCLUSIEF is, omdat het onverantwoord is om zonder aansprakelijkheidsverzekering een camper te besturen in Amerika en Canada.
Let op: sommige concurrenten bieden campers aan ZONDER aansprakelijkheidsverzekering, check altijd of deze verzekering INCLUSIEF is in uw eigen belang.

 

EIGEN RISICO/CDW Collision Damage waiver

De schade verzekering van Road Bear is zeer compleet. De verzekering dekt schade

door ongeval,diefstal , vandalisme, brand en dekt tevens glasschade & schade aan de voorruit. Uw eigen risico bedraagt US1000,- per schade geval.

U heeft geen dekking in o.a. de volgende gevallen:

  • Schade door roekloos rijden door roekeloos rijden. Hieronder wordt verstaan rijden op niet publieke wegen, achteruit rijden, parkeren zonder gids of schade door het bevriezen van systemen.
  • Schade met opzet toegebracht aan het huurvoertuig door de huurder.
  • Schade aan het interieur van de camper
  • Schade door achteruit rijden
  • Schade door het rijden onder invloed van drank of drugs
  • Schade door het niet bijvullen van vloeistoffen (olie, brandstof)
  • Schade door het rijden in niet toegestane gebieden
  • Indien u meer passagiers meeneemt in de camper dan er gordels aanwezig zijn
  • Schade veroorzaakt door bestuurders onder de 25 jaar waarvoor u geen toestemming heeft gehad van Road Bear

 BORG

Een borg van US$1000 wordt gevraagd bij het ophalen van de camper. Deze borg kunt u stellen middels een credit card autorisatie.

De bovenstaande informatie is een voor uw gemak samengestelde samenvatting van enkelen van de belangrijkste verzekeringsvoorwaarden van Roadbear. Aan deze samenvatting kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft bel dan www.onlinecamperspecialist.nl
voor meer informatie.

Daarnaast dien u zich te houden aan de algemene voorwaarden van het huurcontract  welke u ontvangt bij het ophalen van de camper.