RoadBear Campers zijn eigenlijk de “Rolls Royces” onder de campers, een duidelijk premieproduct voor reizigers die het beste willen voor een redelijke prijs. Onze ervaring heeft ons geleerd dat de premie die voor een Road Bear camper moet worden betaald t.o.v. de campers van de concurrentie (o.a. CruiseAmerica en Moturis), tussen de 100 en 600 Euro per drie weken camperhuur ligt. De meerprijs voor een RoadBear camper is het laagst vroeg in het seizoen omdat Road Bear dan interessante vroegboekkortingen hanteert (tot 20% van de huurprijs).

Hierbij moet wel worden opgemerkt dat deze vroegboekkortingen soms enkel gelden indien de camper volledig wordt betaald voor het einde van november,december, januari of februari, dit houdt in dat u ook sneller een groter deel van de reissom moet betalen. Later in het seizoen (vanaf februari) blijkt dat de premie voor een Road Bear camper camper iets hoger kan liggen. Het Nederlandse spreekwoord “voor wat hoort wat” is op Road Bear van toepassing;

De beschikbaarheid van Road Bear campers is beperkt. Road Bear heeft vestigingen in Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Denver en New York en omdat het een gewild merk is, blijkt dat rond eind januari de beschikbaarheid van de meest populaire types zoals de “Type S 29-31 voet klasse C met slideout” niet meer kan worden gegarandeerd. Wilt u dus een Road Bear camper dan is het verstandig vroeg te boeken. 

Het transport vanuit uw hotel in de nabijheid van het internationale vliegveld van Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Denver en New York (enkel Newark airport in het geval van New York) is inclusief, u wordt door de camperverhuurder bij uw airport hotel opgehaald en naar de camperverhuurlocatie vervoerd (inclusief alle bagage). In de steden San Francisco en Denver kunt u op speciaal verzoek tegen een meerprijs ook downtown worden opgehaald.

Gratis transport voor uw gehele reisgezelschap (nadat u uw camper tijdig heeft ingeleverd) naar het vliegveld of toegestane andere locaties. U heeft enkel recht op dit gratis vervoer indien u uw camper op de vastgestelde dag van inlevering voor 10.30 uur inlevert.

Road Bear campers hebben gemiddeld de grootste bedden in vergelijking met de concurrentie, daarnaast heeft een Road Bear camperzeer grote watertanks en veel opslagruimte voor koffers.

Alle Road Bear campers zijn standaard uitgerust met een generator en met een groot zonnescherm
(andere campers hebben dit niet); een Road Bear camper beschermt u dus het beste tegen de zon.

Road Bear campers hebben een slide-out (m.u.v. de 23-25 voet camper), dit betekent dat de ruimte in de camper aanzienlijk wordt vergroot omdat het gedeelte rondom het eettafeltje naar
buiten kan schuiven als u stilstaat.

Road Bear campers hebben een tussendeur zodat u een eigen slaapkamer heeft, de Road Bear biedt
dus in verhouding erg veel privacy.

Road Bear heeft een 24-uur per dag helpdesk om u te helpen indien nodig. De service van Road Bear wordt door OnlineCamperSpecialist met vijf sterren beoordeeld.

Samenvattend kiest u met een Road Bear voor de “Rolls Royce” in camperland. met een Road Bear heeft u dus een relatief kleine “pech onderweg” kans. Road Bear is uitgeroepen tot beste Coachmen Freelander dealer in 2004, 2005, 2006, 2007 en 2008, dit geeft onafhankelijk aan dat de service uitstekend is.