Extra Services Best Time RV

Extra Services

 • GPS GPS kan worden gereserveerd tegen een bedrag van $110,-. Graag bij boeking opgeven.
 • RetourShuttle Gratis transport voor uw gehele reisgezelschap (nadat u uw camper voor 10.00 uur inlevert) naar het vliegveld. Let aub op: indien u uw camper te laat inlevert, heeft u geen recht op dit gratis vervoer, zorg er dus aub voor dat u uw camper tijdig inlevert. De shuttle vertrekt rond 11:00 uur!
 • Mile mijlen zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt mijlenpakketten van 500 mijl vooraf inkopen. Of kiezen voor ongelimiteerd aantal mijlen. Per extra gereden mijl (buiten het mijlenpakket) betaalt u $ 0,43 per mijl plus lokale belasting bij het inleveren van de camper.
 • Keuken Inclusief een zeer volledige keukenuitrusting en overige uitrusting. Deze bevat o.a.:een waterslang, een vuilwaterslang, een gebruikershandleiding voor uw camper, een gids met campings voor uw camper, een map met wegenkaarten, een KOA campingboek, een KOA voordeelkaart (goed voor 10% korting), een 110 volt adapter, een zaklantaarn, een EHBO-kit, een schroevendraaier (op aanvraag), een brandblusser, potten en pannen inclusief een braadpan, BBQ grill met vorken etc., koffiezetter, snijmessen, snijplank, blikopener, veger en blik, afdrooghanddoeken, afvalbak, kledinghangers, saladekom met spatels, kurkentrekker. Alle servies is gemaakt van porcelein of een soortgelijk materiaal.
 • One-Way One way kosten indien van toepassing (dit geldt enkel indien u de camper in een andere stad inlevert dan waar u uw camper heeft opgehaald).
 • Afleveringskosten Inclusief afleveringskosten, voorbereidingskosten, schoonmaakkosten en lokale belastingen.
 • Verzekeringen Inclusief public liabiltity insurance, CDW en VIP. Vraag gerust naar de specifieke voorwaarden van de verzekering.
 • Kinderstoeltje Kinderstoeltjes kunnen worden gereserveerd voor $ 39,- plus lokale belastingen, De kosten betaalt u ter plaatse.
 • campingstoelen Campingstoelen kunnen worden gereserveerd voor $ 9,- per stuk plus lokale tax, de kosten voor de huur betaalt u ter plaatse bij het afhalen van de camper.
 • Basis uitrusting Bij de basis uitrusting van de camper horen o.a.een waterslang, een rioleringsslang, een gebruikershandleiding, een campinggids, een wegenkaart, een 110 volt adapter, een brandblusser, zaklamp met batterijen, een EHBO-kit, toiletchemicalien en propaan. Deze specificaties kunnen in de praktijk iets verschillen.
 • Shuttle Transfer vanuit bepaalde airport hotels naar het verhuurbedrijf. U dient om 7.30 uur klaar te staan bij uw hotel. Nog een voordeel hierbij is dat u al in de ochtend uw camper tot uw beschikking krijgt. U betaalt hiervoor een toeslag. Informeer bij onze medewerkers vanaf welke hotels een transfer wordt geregeld. LET OP: U dient altijd 3 dagen voor het ophalen van de camper de verhuurlocatie te bellen om een pick up/transfer afspraak te maken.
 • Persoonlijke uitrusting persoonlijke uitrustingen zijn inbegrepen. Deze bestaan uit dekens, keukenuitrusting (servies, bestek, pannen e.d.) en handdoeken.
 • Verz + Aansprakelijk Supplemental Liability Insurance (SLI) is een uitbreiding voor uw aansprakelijkheid aan derden. Deze kunt u ter plaatste bijboeken de prijs voor deze verzekering bedraagt $12,00 per dag ex tax liggen, of u kiest ervoor om de zero-risk verzekering van € 13,31 per dag deze is via ons bij te boeken. Hierin zit namelijk ook uw aansprakelijkheid aan derden.
 • Eigenrisico Het eigen risico bedraagt $1000,- per gebeurtenis voor ieder ongeval ook glasschade. Tevens kunt u volledig aansprakelijk gesteld worden voor schade aan het interieur, achteruitrijden tegen een object aan, etc. Indien u het bovenstaande eigen risico wilt afkopen en terugbrengen naar $0,-, kunt u een aanvullende verzekering van de Europeesche afsluiten voor € 11,00 exclusief 21% assurantiebelasting (incl. belasting € 13,31) per dag. Let op: u dient te voldoen aan de huurvoorwaarden van Best-Time RV om in aanmerking te komen voor verzekeringsdekking. Vraag gerust naar de specifieke voorwaarden van deze verzekering.
 • Ongelimiteerd Ongelimiteerd aantal mijlen
 • Generator Het gebruik van de generator kost $ 3,- per uur plus lokale belastingen. Deze kosten kunt u ter plaatse bij het inleveren van de camper betalen.
 • Chauffeur Best Time RV rekent geen kosten voor een extra bestuurder.
 • All-Inclusive Het all inclusive pakket omvat de afleveringskosten, weekendtoeslag, persoonlijke uitrustingen en lokale belastingen. Het Super all inclusive pakket omvat de afleveringskosten, weekendtoeslag, persoonlijke uitrustingen, ongelimiteerd aantal mijlen en lokale belastingen.
 • Gebiedstoeslag Het is niet toegestaan om met de camper op onverharde wegen te rijden, het centrum van Manhattan (NY)., Montreal en Quebec en Mexico. Death Valley is vanwege de extreem hoge temperaturen niet per camper te bezoeken tussen 15 juni en 15 september. Er geldt een toeslag voor het Burning Man festival ( 25-08-2019 t/m 02-09-2019 ). Er geldt een toeslag voor het NASCAR 2019 evenement bij het ophalen van de camper in Las Vegas van 02-03-2019 t/m 04-03-2019.
 • Borg De borg bedraagt $1000,- en wordt van uw creditcard ingehouden / gereserveerd. Indien u de zonneluifel van de camper wenst te gebruiken, wordt er een EXTRA borgsom van $1000,- in rekening gebracht.
 • Campingtafel Campingtafel kan worden gereserveerd voor $ 15,- plus lokale tax, de kosten voor de huur betaalt u ter plaatse bij het afhalen van de camper.
 • Tol In Amerika is op tolwegen steeds vaker sprake van 'All-Electronic Tolling'. Dit betekent dat de tol niet meer met contant geld betaald kan worden. Dit komt veel voor op de Florida Turnpike! Let op voor de Golden Gate Bridge dient u vooraf of achteraf de tol te betalen dit kan via www.goldengate.org/tolls.
 • M500 500 Mijl per dag pakket
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×